share close
AD
  • cover play_arrow

    TORTINO AMOROSO Igor


TORTIN AMORÔS
Di Giorgia Gomboso e Steve D’Alessandro di Udin

 

Ingredients:

  • 100 g farine di rîs
  • 25 g cacau zucarât
  • 60 g jogurt grêc cence latosi
  • 1 ûf
  • 30 g zucar
  • Lat cence latosi ce che al covente

 

Procediment:
Intune terine meti l’ûf e il jogurt grêc e misturâ. Zontâ planc a planc la farine di rîs, il cacau tamesât e il zucar fin a vê un compost slis e viludât, se al covente zontâ un pôc di lat. Strucjâ la misture intune caçarole di for o intune piçule pirofile za onzude cu la spongje. Meti dut tal for a 180 grâts par uns 10 minûts. Fâ la prove cul stecut e, dopo vê prontât dut, meti suntun plat e servîlu cun çufuts di pane e banane a rudielis o zontant pomis di stagjon. Un ultin consei: cerçâ e gjoldi in buine compagnie!

 

Detulis par furlan:
Gloti amâr e spudâ dolç
Acetâ ancje ce che nol plâs e fâ istès biele muse


Brochure FriuliDOC 2023

Rate it
AD

Vintage

con Paul Dj
My Agile Privacy

Questo sito utilizza cookie tecnici e di profilazione. 

Puoi accettare, rifiutare o personalizzare i cookie premendo i pulsanti desiderati. 

Chiudendo questa informativa continuerai senza accettare.